VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 08.05.2012
KLJUČNA KONFERENCA MLADIH - ZGODILA SE BO
, Ljubljana, prestolnica REPUBLIKE SLOVENIJE

Slovenskim medijem

ZGODILA SE BO

KLJUČNA KONFERENCA MLADIH

Pozdravljeni!

Na Ključni konferenci mladih, ki bo v četrtek, 17. in petek, 18. maja v Cankarjevem domu v Ljubljani, bo osem mladinskih mrež mladim, mladinskim delavcem, političnim odločevalcem, pedagogom, raziskovalcem, medijem in vsem ostalim zainteresiranim predstavilo modele, dobre prakse in ugotovitve, ki bodo koristile mladinskim delavcem tako pri delu znotraj mladinske organizacije kot tudi pri delu z mladimi v drugih institucijah. Vsa svoja spoznanja pa bodo mreže uporabile tudi z namenom spregovoriti o prihodnosti mladinskega sektorja in mladih v Sloveniji. Vsi vključeni v projekte so se ogromno naučili in ugotovili marsikaj, kar želijo deliti z vsemi udeleženimi na Ključni konferenci mladih!

Leto 2012 je ključno leto za mnoge izmed nas, za osem mladinskih konzorcijskih mrež, sofinanciranih s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva RS za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, pa leto predstavlja zaključevanje triletnega dela na najrazličnejših področjih povezanih z mladimi in mladinskim delom.

Vse o dogajanju na konferenci ter informacije za medije smo objavili na spletni strani www.konferencamladih.si .

Ker pa želimo mladinske organizacije pokazati kako pomemben del družbe smo, kako smo dobra plat dneva marsikomu, smože pred časom začeli s senzibilizacijsko kampanjo Naš pogled na svet 2012, ki se bo zaključila z mladinsko tržnico, ki bo v četrtek, 17. maja 2012 od 10. do 18. ure na Kongresnem trgu v Ljubljani.

O vsem dogajanju okoli omenjenih dogodkov bomo spregovorili na konferenci za medije, ki jo organiziramo v torek, 15. maja 2012 ob 11. uri v prostorih Mladinskega sveta Slovenije (Erjavčeva 4, 1000 Ljubljana).

V kolikor potrebujete še več informacij, smo vam na voljo na pr@mss.si ali 041 362 482 (Sara).

Lep pozdrav!

ekipa Ključne konference mladih

»Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013,

razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenskega učenja;

prednostne usmeritve: Izboljšanje kakovosti in učinikovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja.«

***********

Sara Drašković

Odnosi z javnostmi/Public Relations

MSS-Logo barvni-mini

Mladinski svet Slovenije/Youth Council of Slovenia

Mobile: + 386 (0)41 362 482

@: pr@mss.si

Web: http://www.mss.si

FB: MSS

Twitter: MSS_news