VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 25.09.2012
Projekt Evropske prostovoljne službe
25.09.2012, , Slovenija

Iščemo prostovoljce,ki so resnično zainteresirani in motivirani o delu v skupnosti in spodbujanjem demokratičnih vrednot.Več o že videnem projektu si lahko preberete na na spletnisrtrani www.udrugaiks.hr
Zainteresirani pošljite svoje življenjepise in motivacijska pisma na ninik5@gmail.com
Petrinje, centralno na Hrvaškem, v bližini Zagreba.

Imajo dva glavna cilja:

1. S pomočjo multimedije, bodo prostovoljci spodbujali prostovoljstvo in varstvo človekovih pravic;

2. Prostovoljci bodo organizirali mednarodni tabor prostovoljcev, kjer bo 10 mednarodnih prostovoljcev, organizirali in vodili poletne aktivnosti za otroke v lokalni skupnosti;

3. Seznanjali se bodo z domačini z možnostmi, ki jih bodo imeli kot državljani Evropske unije.

Pet brezposelnih iz različnih držav bo ostalo na Hrvaškem za 12 mesecev. Prek zabavnih nalog in druženja bodo izmenjali znanja in spretnosti ter kulturo in tradicijo svojih držav s prostovoljci, ki delajo v naši skupnosti.

S pomočjo strokovnjakov prostovoljcev bodo razširili svoje znanje na področju: ustanovitev multimedijski prostor, ki ustvarja - snemanje in urejanje avdiovizualnih materialov, ki ustvarja promocijsko materialno vsebino, in ročno izdelani izdelki (tradicionalni izdelki in lutke). Prostovoljci iz projekta bo imela več koristi, saj bodo pridobili posebna znanja in spretnosti in znanja, usposabljanje, mentorstvo in dejavnosti, ki jih izvajajo pristojni in izkušenih strokovnjakov. Njihove pristojnosti bodo dokumentirani v Youthpass prostovoljcev, da bi lahko postali bolj konkurenčni na trgu delovne sile, ko se vračajo v svojo državo.

Prostovoljci bo naše skupnosti, "je dihanje svežega zraka", bo to dobra spodbuda za aktivno udeležbo mladih v naši prostovoljnih dejavnosti.Življenje mednarodnega EVS prostovoljci bodo spodbudni in sicer opazili v družbenem življenju našega malega mesta.

Poleg zgoraj navedenih aktivnosti EVS prostovoljci, bo vodil angleški jezik in ustvarjalne delavnice za začetnike, kjer je to mogoče.
--
Nina Stegmuller
Odgovori
Posreduj
Kliknite tu, če želite izbrati možnost »Odgovori« ali »Posreduj«.
Zakaj ta oglas?Oglasi -
Angleščina, Nemščina, Španščina34 jezikov - tečaji že od 220 EUR