VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 01.10.2012
Koncert dijaških bendov
06.10.2012, , Lokal Patriot Novo Mesto

Sobota, 6.10.2012, ob 21.30| vstop prost|klub LokalPatriot
V gosteh: ENDLESS, SEDUKT, RIOT - koncert dijaških bendov - dns 20 let
Društvo novomeških študentov je v klub LokalPatriot povabila tri perspektivne dijaške bande. Nastopili bodo Endless, Sedukt in Riot.

Endless so mlada skupina z Dolenjske. Izvajajo vse od bluesa, funka, rocka pa do metala. Preigravajo coverje, saj so skupaj šele pol leta.
Skupino sestavljajo:Žan Kupljenik (bobni), Lenart Merlin (bas), Vid Plut (kitara), Vito Žmavčič (kitara), Jan Zupančič (vokal)

Skupina Sedukt je nastala 3.11.2011, po tem ko sta prvotno zasedbo zaradi različnih ciljev zapustila kitarista Miha in Matic. Od članov sta v bendu tako ostala Ambrož Pušnik, ki je zaenkrat avtor vseh (osnov) avtorskih komadov skupine in tudi njen idejni vodja ter Gašper Grubar, ki skupini narekuje tempo in komade dopolnjuje s svojim bobnanjem. Mesto prejšnjih kitaristov v bendu je uspešno zapolnil kitarist Matija Mavsar, ki je v skupino prinesel nekoliko drugačen, trši zvok, predlagal pa je tudi sedanje ime benda. Poleg tega pa pri nastanku novih komadov sodeluje z lastnimi predlogi ter s pisanjem solov. Skupino sestavljajo: Gašper Grubar (bobni), Matija Mavsar (kitara), Ambrož Pušnik (bas)Riot je sestavljen iz že poznanih obrazov (Silence abuse/Oktober). Noč bo razvnelo pet bejb iz Bele Krajine. Rock 'n' roll time!
Skupino sestavljajo: Sarah Košak (vocal), Vanja Fabjan (backvocal & bass), Živa Kočevar (guitar1), Emilija Frank (guitar 2), Kaja Žunič (drums). © DNS


Napovedujemo:
9.10.:V gosteh: Slovenska glasbena scena - okrogla miza
12.10.:Stand up: VID VALIČ - DNŠ 20 let
13.10:V gosteh: BRUCOVANJE DNŠ + XEQUTIFZ + DJ