VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 03.10.2012
Ali lahko tudi jeseni sadimo trajnice?
03.10.2012, , Slovenija


1 3. oktober, 2012

Najbogatejša izbira sadik trpežnih trajnic v Sloveniji.

Pozdravljeni, ljubitelji in ljubiteljice trajnic!

Jesen je zelo primerna za sajenje trajnic, saj bodo zdaj posajene rastline že zelo zgodaj spomladi začele rasti in bodo zato hitreje napredovale. Morda bomo imeli spomladi drugega dela preveč ali pa nam mokra zemlja dolgo ne bo dovoljevala sajenja.

Pozorni bodite, sadike naj bodo trpežne, kar pomeni, da so bile vzgojene na prostem brez preobilnega dognojevanja ter da izbrane sorte preizkušeno preživijo nizke zimske temperature brez dodatne zaščite.

Kako vzgajamo sadike pri nas najdete na http://www.trajnice.com/so-vzgojene-v-nasi-vrtanariji.html

Zimzelene rastline potrebujejo vodo tudi pozimi, čeprav so temperature pod 0oC. Če nastopi zimska suša, jih je potrebno zaliti.

Ne pozabite, druži nas ljubezen do lepo urejenega okolja!

Lep pozdrav,

ekipa vrtnarije Trajnice Golob - Klančič Pridružite se naši rastoči skupnosti na Facebook-u Pridružite se naši rastoči skupnosti na Facebook-uPridružite se nam tudi vi.

http://www.trajnice.com , trajnice@trajnice.com , 05 307 88 10

Gaillardia aristata 'Arizona Sun' - kompaktna gailardija, tribarvnicaCeratostigma plumbaginoides - kitajska plavicaebele se zelo rade pasejo na sivkah - lavandah.

Del namenjen maloprodaji.

Del namenjen maloprodaji.

Naša vrtnarija - posneta z jadralnega padala 2012

Če ne želite prejemati naših e-novic nam to sporočite na trajnice@trajnice.com . Sporočilo je poslano v skladu s 109. členom Zakona o elektronskih komunikacijah.

Se vam zdi sporočilo zanimivo? Pošljite ga še prijatelje