VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 19.10.2012
Koncert "MASSIMO SAVIĆ"
25.10.2012, , v Gledališču Park v Murski Soboti

  1. Spoštovani,

vabimo vas na koncert

izjemnega hrvaškega vokalista

MASSIMA SAVIĆA

v Gledališču Park v Murski Soboti

v četrtek, 25. oktobra 2012 ob 19. uri

(za Glasbeni abonma in IZVEN).

Pohitite z nakupom vstopnic v predprodaji!


Zasedba: Massimo - vokal, Željko Romac - akustična in električna kitara, Aleksandar Sale Ismailovski - klaviature, Alen Spada - električne kitare, Luka Veselinović - bas in kontrabas, Marko Lazarić - bobni, Boris Popov - tolkala

Massimo Savić, izjemen hrvaški vokalist, ki doživlja prav letos enega vrhuncev svoje uspešne kariere, je zaslovel že v 80-tih letih prejšnjega stoletja kot vodja legendarneskupine Dorian Gray. Njihova velika uspešnica Sjaj u tami je preplavila radijske postaje bivše Jugoslavije. Po razpadu skupine je Massimopričel s samostojno kariero, ki jo je za nekaj časa tudi prekinil. Njegovo vrnitev je leta 2004napovedala zgoščenka z naslovom Massimo, in vse, kar je sledilo, ga je ponovno ustoličilo na sam vrh hrvaške pop-rock scene. Štiri leta zapored (2004-07) je prejel najvišjo hrvaško glasbeno nagrado Porin, letos pa je prejel kar 6 Porinov, med drugim za najboljši pop album Dodirni me slučjno innajboljši moški vokal.

Aprila lani je z izjemnim koncertom pošteno zatresel Gallusovo dvorano Cankarjevega doma, v letošnjem septembru pa ljubljanske Križanke, sedaj ga bomo gostili tudi pri nas. Edinstveni vokalist, umetnik in glasbeni posebnežMassimo Savić bo z odlično šest-člansko spremljevalno zasedbo predstavil tako najnovejše pesmi kot tudi svoje največje uspešnice: Stranac u noči, Razlog, Gracija, Traži me, Da mogu, Samo za tvoje oči, Ljubav, Indija, Sjaj u tami, Izdaleka, Loše vino in mnoge druge.

Cena vstopnice:12 EURv predprodaji,15 EUR - na dan koncerta