VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.10.2012
5 min.za ODLIČNOST
26.10.2012, , Ljubljana


Spoštovani !

Se strinjate, da se je smiselno učiti od najboljših? Kljub vsesplošni krizi obstajajo podjetja, ki že vrsto let zelo uspešno poslujejo. Nekatera imajo vizionarsko vodstvo, druga se rešujejo z inovativnimi izdelki, tretja uspešno zmanjšujejo stroške svojih procesov, najuspešnejša pa imajo vse našteto. Gotovo se strinjate, da bi bilo zelo koristno, če bi pri najuspešnejših lahko odkrili nek vzorec delovanja, za katerega bi lahko dejali, da je skupek tistih lastnosti, ki ta podjetja delajo uspešna in to dolgoročno.

Imamo v Sloveniji okolje, ki bi spodbujalo neprestano izboljševanje, ki temelji na sodelovanju in je nikoli končan proces? Verjetno še ne. Imamo na voljo ustrezna orodja, pristope? Imamo. Lahko država poskrbi za odličnost? Lahko. Najprej s svojim zgledom. Odgovor je kakovost (in odličnost) - to je tudi naslov 21. letne konference SZKO v okviru katere bo potekala okrogla miza Odličnost in nagrade .

Več o tem in drugih zanimivih temah preberite v oktobrski izdaji e-novic ODLIČNOST , ki vam je na voljo TUKAJ .

Želimo Vam zanimivo branje.

Uredniški odbor e-novic SFPO


SFPO
Slovenska fundacija
za poslovno odličnost
Dimičeva ulica 13
SI-1000 Ljubljana
T: 01 589 85 16
F: 01 230 20 59
I: www.sfpo.org



P.S.: S članstvom v SFPO pridobite priložnost aktivno sodelovati in prispevati k vodilni mreži poslovne odličnosti v državi. Pridružite se nam!