VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 09.11.2012
Vabilo na Eurodesk seminar »INFORMIRAJMO SE O INFORMIRANJU« - Dobre prakse na področju informiranja mladih in prihodnost
06.12.2012, , Ljubljana

Vabilo na Eurodesk seminar »INFORMIRAJMO SE O INFORMIRANJU« - Dobre prakse na področju informiranja mladih in prihodnost informiranja pri nas in širše, 6.-7. december, Ljubljana, M hotel

Namen letošnjega Eurodesk seminarja je v prvi vrsti ponuditi prostor za izmenjavo dobrih praks na področju informiranja v Sloveniji, s čimer odgovarjamo na potrebo, izraženo s strani udeležencev na preteklih Eurodesk seminarjih. Preko praktičnih primerov želimo nato osvetliti pomen in kakovost obstoječega informiranja mladih ter v povezavi s tem spodbuditi razpravo o prihodnosti informiranja pri nas in v EU ter o vlogi Eurodeska v tem kontekstu.


Seminar je namenjen vsem akterjem na področju informiranja mladih, ki se želijo predstaviti s svojim projektom informiranja mladih, želijo spoznati druge projekte s področja informiranja mladih in želijo sodelovati pri razpravi o prihodnosti informiranja mladih v nacionalnem in evropskem kontekstu in vlogi Eurodeska v prihodnosti.

Projekti informiranja, ki se bodo predstavili na seminarju, bodo zbrani tudi v publikaciji, ki bo nastala po seminarju. Na seminarju bomo izbirali tudi "naj info orodje" v štirih različnih katergorijah (informacijski letak/publikacija, spletno orodje (stran, aplikacija ipd.), promocijsko darilo (gadget), dogodek).

V okviru večernega programa 6. decembra bomo obiskali zaključno srečanje programa Mladi v akciji in Evropa za državljane.

Rok za prijavo je 15. november 2012, prijave zbiramo na naslovinfo@eurodesk.si.

Initiates file downloadRazpis

Initiates file downloadPrijavnica