VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 03.05.2007
KORAK ZA KORAKOM - IZKORENINIMO LAKOTO !
06.05.2007, , Maribor

Društvo študentov Evrope AEGEE-Maribor bo 13. 5. 2007 že drugič organiziralo projekt "FIGHT HUNGER -"Korak za korakom … izkoreninimo lakoto"

Vabimo Vas, da se nam pridružite na 2-3 urnem pohodu po ulicah Maribora. Ob koncu pohoda pripravljamo krajši kulturni zaključek z gosti The Vibes, Adijem Smolarjem, žonglerji, hoduljari, otroškimi ustvarjalnimi delavnicami... Pohod se bo pričel ob 13 uri v Mestnem parku pri glasbenem paviljonu. Opremili se bomo s pomocijskim materialom (baloni, letaki,...), da bomo bolj vidni. Štartnine ne bo. Pobirali bomo le prostovoljne prispevke (v zameno za jabolko, majico, zapestnico,…), ki jih bomo kasneje nakazali na račun za lačne otroke. V največji meri pa bomo promovirali internetno stran www.fighthunger.org , na kateri lahko posamezniki s klikom nanjo preko enega izmed večjih sponzorjev (podjetje TNT,...), darujejo 19 centov za obrok enega otroka. Med potjo bomo imeli krajše postanke, kjer bo poskrbljeno tudi za pijačo.

Več informacij o samem pohodu v Mariboru (med drugim tudi traso pohoda) lahko najdete na internetni strani www.fighthunger.org , kjer ob zemljevidu z oranžnimi baloni izberete državo Slovenijo ter Maribor.

V kolikor se pohoda želite udeležiti Vas prosimo, da svojo udeležbo javite do 9.5. Ta podatek potrebujemo zaradi lažjega planiranja promocijskega materiala. Prijava ni obvezujoča! Sicer pa ste posamezniki dobrodošli tudi brez prijave!
Kontakt oz. prijava: Saša Krajnc, saska.krajnc@gmail.com , 031 779 917