VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 25.03.2013
POZIV
, za predloge za podelitev državnega priznanja v mladinskem sektorju

Urad RS za mladino je objavil javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj v mladinskem sektorju v letu 2013.

Državno priznanje je najvišje priznanje Republike Slovenije v mladinskem sektorju, s katerim želimo povečati prepoznavanje pomena mladinske politike, mladinskega dela in vloge organizacij, ki delujejo v mladinskem sektorju, za družbeni in ekonomski razvoj.


Podeljujejo se tri vrste priznanj. Dve priznanji se podeljujeta bodisi organizacijam bodisi fizičnim osebam, le priznanje za kakovostno delo na področju mladinskega dela v daljšem časovnem obdobju se podeljuje samo fizičnim osebam.

Na spletni strani Urada RS za mladino najdete besedilo razpisa in obrazec, s pomočjo katerega oblikujete vaš predlog za projekt ali osebo, ki ga/jo predlagate za priznanje.

Rok za oddajo vlog je 4. april.

Za več informacij se lahko obrnete na Barbaro Zupan (barbarazupan@gov.si ; T: 01 478 4638, MIZŠ, Urad RS za mladino, Kotnikova 38, 1000 Ljubljana)

Povezava na spletno stran:
http://www.ursm.gov.si/si/javni_pozivi_razpisi_narocila/javni_razpis_za_zbiranje_predlogov_za_podelitev_drzavnih_priznanj_v_mladinskem_sektorju_za_leto_2013/




GLAVNA PISARNA URSM





nohatespeechmovement.org

Gibanje brez sovražnega govora
Svet Evrope