VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 23.04.2013
Povej kaj misliš! EU sobotnica za najmlajše in za zaključek tedna II. Rock maraton
24.04.2013, , v Mestni občini Celje


Sreda, 24.4.2013 ob 16.30

Javna predstavitev in obravna odloka o mladini in Pravilnika o sofinanciranju mladinskih programov in programov za mlade v Mestni občini Celje.

Celjski mladinski center s soglasjem Mestne občine Celje pripravlja strokovne podlage za ureditev področja mladine, mladinskega dela in mladinske politike v skladu z nacionalno zakonodajo in potrebami Mestne občine Celje na obravnavanem področju. Strokovni delavci mladinskega centra so pripravili ustrezne podlage in sicer: predlog Odloka o mladini v Mestni občini Celje in predlog novega Pravilnika o sofinanciranju mladinskih programov in programov za mlade v Mestni občini Celje.

Vabimo Vas, da se vsi zainteresirani na področju mladih in mladinskega dela ter predvsem organizacije, ki se prijavljate na vsakoletne razpise Mestne občine Celje za sofinanciranje mladinskih projektov, udeležite javne predstavitve in obravnave predlogov, kjer boste na njih lahko podali svoje mnenje in dopolnitve ter se seznanili z aktualnim dogajanjem na obravnavanem področju.

Za sodelovanje na predstavitvi naprošamo za Vašo predhodno prijavo na info@mc-celje.si .

Sobota, 27.4.2013 med 10.00 in 12.30

EU SOBOTNICA za najmlajše. EU Fotko bo s čisto pravim fotoaparatom fotografiral. Pridi in naredi svojo fotografijo! Fotograf Tadej in zvezdica Maruša. Otroci bodo imeli posebno fotografiranje s "pravim fotografom".

Brezplačne delavnice.

Sobota, 27.4.2013 od 20.30 ure dalje

II. Rock maraton v dvorani celjskega mladinskega centra. Na tokratnem rock maratonu se nam bodo predstavile tri obetavne domače rock zasedbe: Kačji pastirji, Y generacija in La Garaž ter glasbeni gost iz Nemčije, odlični solist Edo.

Prost vstop!