VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 15.05.2013
Obiščite 2. Otroški bazar Maribor!
17.05.2013, , v Ledni dvorani na Taboru

Spoštovani!

Otroški bazar Maribor, sejem za vso družino, se bo letos odvijal v tednu družine, natančneje od 17. do 19. maja 2013. Dogajanje v Ledni dvorani na Taboruin ob njej bosta letos bogatili še dve prireditvi, ki potekata sočasno - Festival za tretje življenjsko obdobje in Športna pomlad .

NE SPREGLEJTE …

SEJEM IN TRŽNICA RABLJENE OTROŠKE OPREME

Predstavljene bodo novosti s področja opremljanja otroških prostorov, mode, varnosti, zdrave prehrane, preživljanja prostega časa, otroške literature, medijev, družinskega turizma, kulturnih in športnih vsebin.

Imeli pa boste tudi možnost kupovati in prodajati vozičke, avtosedeže, stajice, posteljice in drugo opremo v Bazarkovi tržnici rabljene otroške opreme.

Seznam sodelujočih >>

Bazarkova tržnica rabljene otroške opreme >>

MEDGENERACIJSKI, USTVARJALNI IN RAZISKOVALNI KOTIČKI

V medgeneracijskem kotičku bo potekalo druženje generacij ob bridžu, slikanju, risanju, kuhanju, miselnih igrah, izdelovanju okraskov iz lubja idr. V ustvarjalnem kotičku bodo učne ure angleščine, likovne delavnice, otroci bodo izdelovali pomladno cvetje, origami, svetilnike, pisane gumbke, nakit, okrasne magnetke in poštne kape. Center eksperimentov Maribor bo pod okriljem Evropskega kulturnega in tehnološkega centra Maribor v svojem raziskovalnem kotičku pripravil kemijske, biološke, električne, fizikalne in druge delavnice. Otroci bodo izdelovali vulkane, polimere, rakete, letala, telefone idr.

Program ustvarjalnega kotička >>

Program raziskovalnega kotička >>

Program medgeneracijskega kotička >>

ZUNANJA PLOŠČAD

Ob letečem avtobusu Zveze prijateljev mladine Maribor bo mogoče izdelovati inštrumente iz naravnih in odpadnih materialov, se udeležiti senzoričnih delavnic in skozi igro spoznavati izkustveno učenje v skupini. Občudovali boste lahko tudi enogrbo kamelo Lajko, pritlikave zajce, kokljo s piščanci, grško želvo in črnega laboda. Otroci bodo spoznali delo terapevtskih psov, delo policistov, se naučili hoje s hoduljami in tekmovali v videoigrici Skylanders Giants na Dabldeker party busu.

Program zunanje ploščadi > >

ODPRTI ODER

Na odprtem odru boste lahko prisluhnili pevskim nastopom ter si ogledali gledališke in plesne predstave otrok in upokojencev, pretežno s štajerskega konca. Otroški bazar se bo v nedeljo zaključil s festivalom Korajža velja ter skupino U3 ter Manuello Brečko, udeleženko slovenske popevke in Misije Evrovizije.

Program odprtega odra > >

PODARJAMO VIKEND PAKET V TERMAH ČATEŽ >

Če povezave niso vidne, prosim kliknite na spodnje povezave:

·

Seznam sodelujočih:http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/seznam-sodelujocih/

·

Tržnica rabljene otroške opreme: http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/bazarkova-trznica-rabljene-otroske-opreme/

·

Ustvarjalni kotiček:http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/program/ustvarjalni-koticek/

·

Raziskovalni kotiček: http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/program/raziskovalni-koticek/

·

Medgeneracijski kotiček: www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/program/medgeneracijski-koticek/

·

Zunanja ploščad: http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/program/zunanja-ploscad/

·

Odprti oder: http://www.otroskibazar.si/maribor/za-obiskovalceprogram/sejem/program/oder/

Obiščite nas! V imenu ekipe Otroškega bazarja vas prav lepo pozdravljam,

Maja Plohl, vodja projekta