VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 15.05.2013
Ponudba zanimivih potopisnih predavanj
15.05.2013, , Slovenija


Pozdravljeni.


Ker vem, da večina knjižnic in drugih ustanov v mesecu maju zaključi z organizacijo potopisnih predavanj in nato ponovno nadaljuje v mesecu septembru ter že sedaj pripravlja program za novo sezono, vam v prilogi posredujem svojo ponudbo. Hvaležen vam bom, če boste kakšno moje potopisno predavanje vključili v svojo ponudbo oz. program.

Res je, da se z nekaterimi že dobro poznamo, a vseeno samo na hitro nekaj dejstev o meni (več je v prilogi):

- Matej Košir (34 let), po izobrazbi univerzitetni diplomirani geograf, hkrati pa tudi svetovni popotnik in član Društva popotnih fotografov in fotoreporterjev pod okriljem priznanih fotografov, in sicer: Arneta Hodaliča in Iztoka Bončine.

- Imel sem že preko 220 potopisnih predavanj / nekaj kilometrine je tako že za menoj.

- Imel sem tudi nekaj samostojnih fotografskih razstav, s svojimi fotografijami sem sodeloval tudi na skupinskih razstavah v preddverju podjetja Lek in Krka v Ljubljani, hkrati pa so nekaj mojih fotografij in reportaž objavili tudi v različnih revijah: National Geographic Slovenija, National Geographic Popotnik, Delo, Adria Airways In-Flight Magazine, Gea,…

- S svojo fotografijo sem leta 2010 zmagal na letnem natečaju revije National Geographic Slovenija, izkupiček fotografije oz. 1.700 eur je šlo v dobrodelne namene.

- Osebno s pomočjo Knjižnice Otona Zupančiča v Ljubljani že nekaj let organiziram podobna predavanja, kjer k sodelovanju povabim različne slovenske popotnike, tako da približno vem kaj gostje od takšnega predavanja pričakujejo.

- Za vsa predavanja lahko izstavim račun, plačilo po dogovoru.

- Ponudba potopisnih predavanj:
  • Nepal - Blizu divjih nebes
  • 15.537km... Čile + Bolivija + Argentina
  • Filipini - Skrivnostna dežela prijaznih ljudi
  • Čudovita Patagonija
  • Indija & Nepal - Welcome to India: same same but different
  • Kostarika - Pura Vida Costa Rica
  • Nepozabni Nepal
  • Indonezija - Od Balija preko Lomboka in Floresa do skrivnostnega Sulavezija
  • Mjanmar - Pozabljen raj
Upam, da se vidimo na kakšnem predavanju. Prepričan sem, da vas in vaših gostov s kakšnim svojim predavanjem ne bom razočaral.

Lep dan želim Matej Košir / 041 448 442 / matej.kossir@gmail.com