TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
Za mlade
04.06.2013, Ljubljanska mreža in točka za mlade

A veš

Študent/ka! Sodeluj pri projektu večer z varuhom!

Študentke in študente vabijo k sodelovanju pri mednarodnem projektu Večer z varuhom, ki ga izvajajo raziskovalci s Fakultete za družbene vede (Center za kritično politologijo). Skupaj z varuhinjo Vlasto Nussdorfer bodo na ta način sodelovali pri promociji človekovih pravic in opozarjanju oziroma odpravljanju najpogostejših kršitev. Rok prijave je 30. 6. 2013!

Vabilo k sodelovanju v raziskavi “Prijava homofobnega nasilja”

Vljudno vabljeni k sodelovanju v raziskavi, ki raziskuje vlogo policije in LGBT skupnosti v boju proti homofobiji. Spletni vprašalnik je namenjen vsem polnoletnim osebam, ki se opredeljujejo kot ne-heteroseksualne osebe.

Štipendije za magistrski ali MBA študij na MIB

MIB - School of Management v Trstu razpisuje štipendije za slovenske državljane za tri različne programe. Ker se posamezni programi začnejo v različnih terminih, se roki prijave za štipendijo razlikujejo glede na program. Prvi roki so tako že avgusta 2013.

Evropska organizacija ACER razpisuje mesto za pripravnika

Evropska organizacija ACER - Agency for the Cooperation of Energy Regulators razpisuje mesto za pripravnika, ki bi se ukvarjal s pripravo marketinških in komunikacijskih strategij. Pripravništvo poteka v Ljubljani in je plačano. Rok prijave je 7. 6. 2013.

Javni razpis za dodelitev delovnih štipendij za področje ilustracije in fotografije 2013

Žirija za podeljevanje delovnih štipendij razpisuje za leto 2013 do 14 delovnih štipendij v kategorijah: vrhunski prepoznavni avtorji, študijske štipendije in perspektivni avtorji. Rok prijave je 14. 6. 2013!

Zavod MOBIN išče udeležence mednarodnega poletnega tabora Eating City v Franciji

K prijavam so vabljeni mladi med 18. in 30. letom, ki so pripravljeni promovirati trajnostni način prehranjevanja - kuharji, kmetovalci, trgovci in spodbujevalci uporabe organske prehrane. Poletni kamp se bo odvijal v Franciji, na posestvu La Bergerie de Villarceaux, 70 km iz Pariza, med 28. 7. in 3. 8. 2013. Rok prijave je 10. 6. 2013!

Nacionalno testiranje za zaposlovanje mladih strokovnjakov v sistemu Organizacije združenih narodov

Sekretariat ZN in MZZ bosta organizirala nacionalno testiranje za zaposlovanje mladih strokovnjakov v sistemu OZN na nižjem profesionalnem rangu (P1, P2). Kandidati morajo biti državljani RS, imeti morajo najmanj prvo stopnjo univerzitetne izobrazbe s področja, na katerega se bodo prijavili za testiranje. Delovne izkušnje niso potrebne.

Banka Sberbank razpisuje prosto delovno mesto

Banka Sberbank razpisuje prosto delovno mesto na področju upravljanja s financami. Od tebe pričakujejo samoinciativnost, hitro odzivnost na potrebe poslovnih procesov ter zanesljivost in učinkovitost pri delu. Rok prijave je 13. 6. 2013!

Najava razpisa za delovno mesto

Kulturno izobraževalno društvo PiNA bo tekom tedna objavila razpis za delovno mesto koordinatorja projekta »Kulturni inkubator pripadnikov narodnih skupnosti narodov nekdanje SFRJ v Obalno-kraški regiji«.
Z izbranim kandidatom/kandidatko bojo sklenili delovno razmerje za določen čas za obdobje 20 mesecev s poskusnim delom 1 meseca za čas trajanja projekta, delo pa se bo pričelo v mesecu juliju.

Vabilo programskim podizvajalcem Španskih borcev v sezoni 2013/14

Vladne in nevladne organizacije, društva, zavode in posameznike vabijo k sodelovanju pri soustvarjanju programa Španskih borcev v sezoni 2013/2014. Rok prijave je 5. 6. 2013!

Prostovoljci, pozor!

Inštitut za afriške študije, nevladna organizacija, ki se ukvarja z raziskovalno, izobraževalno in zagovorniško dejavnostjo, vabi prostovoljce za pomoč pri izvedbi in organizaciji aktivnosti na področju dela z migranti, prosilci za mednarodno zaščito in begunci.

Postani so-vodja ekološkega prostovoljskega tabora v Švici!

Če te veseli prostovoljsko delo, imaš nekaj izkušenj s področja skupinskega dela, če te zanima narava in trajnosti razvoj ter bi rad kot so-taborovodja preživel nekaj nepozabnih dni s skupino mednarodnih prostovoljcev v Švici, pohiti in se do nedelje 9. 6. 2013 prijavi na razpis!

Postani vodja mednarodnega prostovoljskega tabora!

Vas veseli prostovoljsko delo in imate nekaj izkušenj s področja skupinskega dela? Potem ste pravi za vlogo vodje mednarodnega prostovoljskega tabora SI-SCI 9.4 Tabor Kamfest, ki bo potekal med 5. 8. in 21. 8. 2013 v Kamniku. Rok prijave je 9. 6. 2013!

Ustvarjalna delavnica: Papir maše

Na delavnici boste ustvarjali v tehniki papir maše, kjer z recikliranjem odpadnega papirja kiparimo najrazličnejše oblike in skulpture. Papir maše je preprosta, a zanimiva tehnika, ob kateri potrebujemo le nekaj časa in veselje do ustvarjanja. Delavnica bo potekala 20. 6. 2013 ob 18. uri v Galeriji Škuc.

Delavnica kreativnega pisanja - fantazijski žanr

Delavnica je namenjena mladostnikom, ki si želijo pisati in se podučiti v osnovah literarnega ustvarjanja. Delavnica je tridelna, odvila se bo v treh zaporednih dnevih (17., 18. in 19. 6. 2013), vsak del delavnice bo trajal po uro in pol. Delavnico vodi Vesna Lemaić.

Mini Stripburgerjeva stripovska delavnica

Mentorja bosta skozi pogovor udeležence spoznala s stripovskim medijem. Sledil bo prikaz delovnega procesa ustvarjanja stripa in iskanje idej in predlog za kratke stripe. Delavnica bo potekala 17. 6. 2013 ob 18. uri v Galeriji Škuc.

Loesje kreativna delavnica pisanja

Zaradi velikega zanimanja bomo Loesje kreativno delavnico pisanja ponovili. Delavnica bo potekala 12. 6. 2013 v Info centru ŠKUC. Na delavnici boste izvedeli kdo in kaj je Loesje, se naučili kreativnih tehnik pisanja, ustvarjali družbeno kritična besedila za Loesje plakate.


LFU - Postkolonialne študije I. in Glasbena poslušalnica

Lezbično-feministična univerza vas vabi v četrtek, 6. 6. 2013 ob 19.00 na prvi dogodek v ciklu »Postkolonialne študije I« - študijski bralni krožek Lezbijke v Arabskem svetu in glasbeni poslušalnici: Sotiria Bellou.

Festival migrantskega filma

Slovenska filantropija in Zavod Voluntariat že od leta 2010 svetovni dan beguncev (20. junij) v Sloveniji obeležujeta s Festivalom migrantskega filma. Letošnji program festivala bo izredno pester, saj bo poleg filmov vključeval tudi bogat kulturni program. Festival bo potekal od 10. do 21. 6. 2013 v Ljubljani.

Parada ponosa 2013

Letošnji Paradni teden bo potekal med 8. in 15. junijem in se zaključil s Parado ponosa. Odvijal se bo, tako kot vedno, tudi v Kulturnem centru Q - Klubu Tiffany. Vabljeni/e!

e-NAMIG > za mlade,4. 06. 2013, št. M 21/13

Članice: Društvo ŠKUC - Info ŠKUC , CSD Moste Polje - Svetovalnica Fužine , DIC Legebitra, KUD Anarhiv , Mladinsko informacijski center , Združenje Drogart , MKL - Knjižnica Otona Župančiča,Zavod MISSS ,Zavod MOBIN - Ej!KArtica .

L'MIT podpirata MOL-Urad za mladino in Urad RS za mladino.

V kolikor ne želite prejemati naše e-pošte nam to sporočite na info.skuc@lmit.org .

Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Marec 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 14 15 16 
17 18 19 20 21 22 23 
24 25 26 27 28 29 30 
31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net