TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
...za mlade
21.10.2013, Slovenija

cid:image001.png@01CE3AD1.77153EE0

cid:image002.jpg@01CE3AD1.77153EE0

A veš

14. Študentska arena aktivira mlade!

Študentska arena bo od 22. do 24. oktobra 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, fotografsko razstavo, nove podjetniške priložnosti, izobraževalne dogodke, zabavo, šport in kulturne poslastice. Vstop prost!

Nov program izmenjav Mevlana za Turčijo

V okviru programa lahko na kateri od turških univerz gostujejo študentje, ki so v svoji državi vpišsani na dodiplomski, magistrski ali doktorski študij. V času gostovanja v Turčiji so ti študenti opravičeni plačila šolnine, prejmejo pa tudi štipendijo.

Pripravništvo v pisarni Mednarodne organizacije za migracije v Ljubljani

Pisarna Mednarodne organizacije za migracije (International Organization for Migration - IOM) v Ljubljani je objavila razpis za pripravništvo (za polni ali polovični delovni čas) za obdobje treh ali šestih mesecev. Rok za prijavo je 27. 10. 2012!

MSCI Inc. ponuja plačano pripravništvo diplomantu/ki prava, ekonomije ali financ

MSCI Inc. ponuja plačano pripravništvo diplomantu/ki prava, ekonomije ali financ. Plačilo znaša 1000 EUR mesečno (z možnostjo bonusa), dobiš pa še kupone za hrano.

Življenjska zavarovalnica zaposli mladega svetovalca za pravne zadeve

Življenjska zavarovalnica, članica Skupine NLB in Skupine KBC, zaposli mladega svetovalca za pravne zadeve. Delo bo obsegalo predvsem sodelovanje v projektnih in delovnih skupinah za razvoj novih zavarovalnih storitev s pripravo splošnih pogojev in druge pogodbene dokumentacije.

HomeOgarden d.o.o. zaposli Vodjo prodajnega področja (m/ž)

Od tebe pričakujejo VII. stopnjo izobrazbe zaželena smer ekonomija ali agronomija, znanje komercialnega poslovanja uporabe računalnika (Excel, Word Power point,..) in vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa ti zaposlitev za nedoločen čas s 3 mesečnim poizkusnim delom. Rok prijave do 3. 11. 2013!

Zaposlitev v EYCA

EYCA v svoje vrste vabi entuziastičnega sodelavca/-ko, ki bo zasedel prosto delovno mesto v pisarni v Bruslju! Delo zajema vzdrževanje in razvoj PR in komunikacijskih orodij EYCA (spletna stran, družabna omrežja, publikacije, e-novice, poročila idr.) ter podporo koordinaciji EYCA pisarne (organizacija dogodkov, administrativna dela, vzdrževanje pisarniškega sistema). Rok prijave do 25. 10. 2013!

NoVEMber: Naj te čreda ne ujame!

V novembru Zveza KOMISP organizira projekt noVEMber, v sklopu katerega bodo cel mesec potekale brezplačne delavnice mehkih veščin, namenjene predvsem študentom. Namen projekta je spodbuditi študente k neformalnemu izobraževanju.

Prijavi se v zaposlitveni klub “Služba me ne išče”

Zaposlitveni klubi “Služba me ne išče” so namenjeni razvijanju zaposljivosti mladih. Klub sestavlja 10 do 15 mladih iskalcev zaposlitve, ki jih usmerja vodja kluba, vsak udeleženec s podporo Nefiksa najde tudi svojega zaposlitvenega mentorja. Končni cilj je, da čim več udeležencev kluba dobi delo.

Pripravništvo na TRIALOG-u

TRIALOG je objavil razpis za pripravništvo (Junior Liaison Officer) v Bruslju, in sicer za obdobje 6 mesecev ter z začetkom 7. januarja 2014. Rok za prijavo je 5. 11. 2013!

Prosta delovna mesta na področju globalnega razvoja

Na spletni strani theguardian.com lahko najdete obsežen seznam prostih delovnih mest. Vabljeni k ogledu!

Podjetniški Forum 100% Start:up

Vabljeni na tradicionalni podjetniški Forum 100% Start:up, ki bo potekal 24. 10. 2013 v Tehnološkem parku. Na forumu bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge.

Brošura “Ready to make the move?”

Preberite si več o selitvi in delu v drugi državi članici EU, Liechtensteinu, Islandiji, na Norveškem in Švici.

Iščejo se prostovoljci za pomoč na Onkološkem inštitutu

Slovenska filantropija trenutno išče nove prostovoljce za občasno delo na Onkološkem inštitutu. Delo bo potekalo večinoma dopoldan, vsak prostovoljec ima termin enkrat tedensko.

Prostovoljska delovna tabora v Indiji

Novembra se lahko odpravite na dva zanimiva delovna tabora v Indiji. Oba sta okoljevarstveno naravnana in vključujeta delo z otroki. Odločite se za enega izmed njiju in posvetili se boste sajenju dreves, urejanju šole in njene okolice ter se družili z otroki ter vaščani.

Mednarodno usposabljanje “Aktiven”

“Aktiven” je naziv 9-dnevnega usposabljanja, katerega cilj je krepitev ter spodbujanje državljanske vzgoje med mladimi v Evropi. Odvija se v Hjortdalu na Danskem od 4. do 13. 11. 2013. R

Nov seznam dolgoročnih prostovoljskih (LTV) projektov

Izšel je nov, posodobljen seznam dolgoročnih prostovoljskih (LTV) projektov. Dobro si poglejte, kaj vam ponuja, morda najdete kaj zase!

Brezplačno predavanje dokumentarnega filma “V deželi medvedov”

Ekvilib Inštitut in Klub Actright vas 30. 10. 2013 ob 16. uri vabita v Kinoteko na brezplačno predvajanje dokumentarnega filma “V deželi medvedov” slovenske režiserke Nike Autor. Po filmu bodo z informativnim kvizom o ekonomskih in socialnih pravicah osvetlili resnost kršitev človekovih pravic migrantskih delavcev, prikazanih v filmu.

Simulacija delovanja Organizacije Združenih narodov: MUNLawS

V zadnjih dneh oktobra bo na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani potekala konferenca Model United Nations - MUNLawS. Model United Nations je akademska simulacija razprav in pogajanj v organih Združenih narodov.

LFU - Lezbični kinoklub

Lezbično-feministična univerza vas vabi na Lezbični kinoklub, ki bo 4.11.2013, ob 19.00 v klubu Tiffany /ŠKUC-Kulturnem centru Q na Metelkovi. Ogledale si boste dokumentarni film Agresivke iz leta 2005. Po filmu sledi pogovor o raziskovanju maskulinosti.

Uradni start IV. Bienala neodvisnih

Bienale slovenske neodvisne ilustracije je periodični dogodek, ki se bo letos v Ljubljani odvil četrtič in katerega poslanstvo je s svežimi pristopi redefinirati ustaljene okvire tradicionalnih razumevanj sodobne ilustracije in njenih kontekstov. Bienale bo potekalo od 28. 10 . do 21. 11. 2013 v Kinu Šiška.

Predavanje in okrogla miza ob ponatisu knjige Simone de Beauvoir Drugi spol

Vabljeni na dva dogodka ob ob ponatisu knjige Simone de Beauvoir “Drugi spol”, in sicer predavanje filozofinje Geneviève Fraisse »Ženske in filozofija« in okroglo mizo »Feminizem danes v luči dediščine Simone de Beauvoir«. Potekala bosta 24. 10. 2013 ob 12. in 18. uri.

e-NAMIG > za mlade, 23. 10. 2013, št. M 41/13

Članice: Društvo ŠKUC - Info ŠKUC , CSD Moste Polje - Svetovalnica Fužine , DIC Legebitra, KUD Anarhiv , Mladinsko informacijski center , Združenje Drogart , MKL - Knjižnica Otona Župančiča,Zavod MISSS ,Zavod MOBIN - Ej!KArtica .

L'MIT podpirata MOL-Urad za mladino in Urad RS za mladino.

V kolikor ne želite prejemati naše e-pošte nam to sporočite na info.skuc@lmit.org .

Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Marec 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 14 15 16 
17 18 19 20 21 22 23 
24 25 26 27 28 29 30 
31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net