TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
SLOVENIJA
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
Janša pred volitvami po krivem v zapor
Slovensko pravosodje deluje še vedno po "stari" šabloni.Krivične obsodbe lahko pričnejo deževati po nedolžnih ljudeh,če se čim prej ne popravi krivica JJ.

KDO SE BOJI RESNICE ?

Tekom noči iz sobote na nedeljo sta bili pred cezanjevsko in ljutomersko cerkvijo prižgani sveči s pripeto broško z napisom: DANES JANŠA,JUTRI TI! Pod spomenikom dr. Franca Miklošiča se omenjena sveča še danes nahaja, samo broška je bila odstranjena. Tako tudi ni čudno, da so v petek 20. junija v zapor pospremili veljaka največje opozicijske stranke in enega najzaslužnejših za slovensko osamosvojitev in uspešno vojaško obrambo, tudi posamezniki iz Prlekiji. Še več, nekateri so nudili tehnično podporo pri spontani organizaciji dogodka,kjer smo med drugim opazili Alojza Kovačiča iz Cvena, Franca Črviča iz Spodnjega Kamenščaka, pri izvajanju kulturno umetniška programa pa je spontano sodeloval Blaž Zajnkovič iz Razkrižja, tudi govor je imel »ljutomerčan« dr. Ivan Štuhec, ki je prisotne pozval tudi k molitvi za domovino. Govorci so poudarjali, da je Slovenija osamosvojena, ni pa še svobodna, dr. Milan Zver pa je podčrtal, da bodo krivci za ta pogrom morali odgovarjati.Pretresljiv je bil nagovor partnerke Urške, ki je mnogo prisotnim zvabil solze na oči. Prvi predsednik in soustanovitelj ljutomerske organizacije SDS se je z Janezom Janšem rokoval tik pred njegovim vstopom za pazniško-policijski špalir ob zaporu, obsojenca je potrepljaj po ramenu z besedami: Drži se Janez!. Tuji mediji tudi kritično pišejo o nedavni polnomočni obsodbi Janeza Janše in to ponovno tik pred parlamentarnimi volitvami.
Avstrijski Die Presse je v petek 4.7.2014 o pregonu Janeza Janše objavil zapis z naslovom: Maščevanje starih omrežij.

Janez Janša, vodja slovenske SDS, je moral malo pred volitvami v zapor, piše avstrijski časnik Die Presse.

20. junija je moral nekdanji slovenski premier Janeza Janše začeti s prestajanjem dveletne zaporne kazni, na katero je bil obsojen zaradi korupcije, povzema Die Presse dogajanje v Sloveniji in poudarja: čas odhoda v zapor ni naključje - 13. julija so namreč v Sloveniji parlamentarne volitve. Janša je predsednik največje, konservativne opozicijske stranke SDS, ki ji na volitvah napovedujejo dober rezultat.

Janši je vse to že znano, piše Die Presse, ki izpostavlja sovpadanje obtožb in postopkov zoper Janšo z volitvami v letih 2008, 2010, 2011 in 2014. Gre za nakup oklepnikov finske Patrie v letu 2006, posel vreden 278 milijonov evrov. Janša je bil takrat predsednik vlade, za odobritev nakupa pa je bil pristojen tedanji obrambni minister Karl Erjavec. Ta je bil na sojenju oproščen in pričal je, da Janša ne z razpisom ne z izbiro dobavitelja ni imel nič. V procesu na Finskem, kjer je šlo prav tako za obtožbe o podkupovanju, so bili obtoženi Patriini menedžerji oproščeni, opisuje okoliščine zadeve Patria avstrijski časnik.

Ne Erjavčevo pričanje in ne razplet sojenja na Finskem nista vplivala na odločitev ljubljanskih sodnikov, piše Die Presse, ki nato izpostavlja navedbe obtožnice o neznanem času, kraju in načinu storjenega zločina. Ob tako nedoločnih obtožbah je bilo Janševemu odvetniku težko sploh predstavljati dokaze v prid obtoženca.

Objem resnice in zmage: Urška in Janez! (70 kb) Natisni novico

 
Kosilo po Portugalsko 26.07.2021
Vrtnarjenje z M&M! 29.06.2021
Moje Življenje 23.06.2021
Dobrodošlica evropskima prostovoljkama iz Portugalske 02.06.2021
Botanična delavnica 02.06.2021
ANKETA - MLADI

Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Julij 2021
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 
11 12 13 14 15 16 17 
18 19 20 21 22 23 24 
25 26 27 28 29 30 31 
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Ali boste iskali uporabne informacije na portalu Klopotec.net?
Da, redno
Občasno
Ne
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net