TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
e-Namig za mladinske organizacije
Slovenija

L'MIT zdaj tudi na Facebooku!

Svet Vlade RS za mladino podprl prizadevanja MSS na področju urejanja stanovanjske problematike mladih

Predstavniki ministrstev in mladih so razpravljali o programskem dokumentu MSS, ki naslavlja trenutno eno izmed najbolj perečih mladinskih politik, ter potrdili sklepe s predlogi ukrepov za ustreznejše urejanje področja s strani pristojnih ministrstev.


Festival Lupa 2011

Festival je namenjen promociji slovenskega nevladnega sektorja, osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacij ter zahvali organizacijam za njihov prispevek k blaginji. Potekal bo med 12. in 16. 9. 2011, osrednji dogodek - bazar nevladnih organizacij pa bo v četrtek, 15. 9. 2011.

Poljska organizacija išče partnerje za izvedbo konference na temo pedagogike in cirkuških elementov

Poljska organizacija - City Project Foundation želi organizirati konferenco na temo neformalnega / priložnostnega učenja z uporabo cirkuških elementov. Konferenca bo namenjena ljudem, ki želijo izboljšati svoje znanja neformalnega / priložnostnega učenja in se naučiti, kako uporabiti področje cirkusa v namene učenja.

Posvet Stanovanjska problematika mladih

Mladinski svet Slovenije je letošnji mesec junij izbral za mesec stanovanjske problematike mladih, saj želimo v javnosti spodbuditi debato o problematiki, ki zadeva prav vsakega posameznika, ki se želi osamosvojiti. Zato vas v sredo, 29.6.2011 ob 13. uri, v dvorano Državnega sveta, Šubičeva 4, poslopje parlamenta, v Ljubljani, vabijo na javni posvet z naslovom Stanovanjska problematika mladih.

Mednarodno usposabljanje Q4Q (Quest for quality in training and networking projects)

Estonska, francoska, nemška in madžarska Nacionalna agencija programa Mladi v akciji organizirajo podporno aktivnost, ki je namenjena izboljšanju kvalitativnih elementov v projektih usposabljanja in mreženja (akcija 4.3. in 3.1.) programa Mladi v akciji.

Mednarodni študijski program za strokovne delavce za pomoč mladini in socialno delo

Veleposlaništvo Zvezne republike Nemčija obvešča o mednarodnem študijskem programu za strokovne delavce za pomoč mladini in socialno delo za leto 2012. Program štipendij je namenjen mladim strokovnim delavcem, starim med 25 in 45 let, ki so dejavni na področjih pomoči otrokom in mladini, socialnega dela ter rehabilitacije.

Mednarodno usposabljanje: Facilitation and Youth Empopwerment

Petdnevno mednarodno usposabljanje, ki vam bo pomagalo pri spodbujanju odprtega dialoga in sodelovanje med mladimi ter njihova večja participacija v javnem diskurzu.

ERYICA: razpis za prosto delovno mesto

Evropska agencija za informiranje in svetovanje - ERYICA ima odprt razpis za prosto delovno mesto: “administrative assistant” v Luksemburgu za polni delovni čas za obdobje 10-ih mesecev. Rok prijave je 30. 6. 2011.

Razpis prostega delovnega mesta programskega delavca za upravljanje programa

Nastop dela je predviden v mesecu avgustu 2011 vendar najkasneje z dnem 01. 09. 2011. Z izbranim kandidatom oziroma kandidatko bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas ter za določen čas 13 mesecev (nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu).

Razpis za sofinanciranje projektov dijaških sekcij študentskih klubov članic Zveze ŠKIS

Namen razpisa je sofinanciranje dijaških projektov, ki jih organizirajo dijaške sekcije ter spodbuditi dijake k aktivnemu udejstvovanju v dijaških sekcijah in samih klubih. Na razpis se lahko prijavijo dijaške sekcije, ki so opredeljene v statutu študentskega kluba, rok za prijavo pa je 10. julij 2011.

Razpis za izbor razvojnih projektov za dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in podporo njihovi socialni vključenosti v okviru ESS

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje razvojnih projektov, ki so namenjeni krepitvi usposobljenosti in dvigu zaposljivosti ranljivih skupin v tem razpisu (pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti, romske skupnosti, različnih manjšinskih etničnih skupin in priseljencev ter invalidi) na področju kulture.

e-NAMIG > za mladinske organizacije, 20. junij 2011, št. MO 13/11

Članice L'MIT:Društvo ŠKUC , MKL - Knjižnica Otona Župančiča , Mladinsko informacijski center - MIC, CSD Moste Polje - Svetovalnica Fužine , Združenje Drogart , KUD Anarhiv .

L'MIT podpirata MOL-Urad za mladino in Urad RS za mladino.

V kolikor ne želite prejemati naše e-pošte nam to sporočite na info.skuc@guest.arnes.si .

Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Maj 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 1 
10 11 
12 13 14 15 16 17 18 
19 20 21 22 23 24 25 
26 27 28 29 30 31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net