TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
Razpisi in priložnosti za NVO
03.12.2012, Slovenija

header

3. december 2012
št. 40/12
title
Javni razpis za sofinanciranje projekta "Merjenje učinkovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja za izboljšanje usposobljenosti izobraževalcev odraslih"
Cilj projekta je zagotoviti pregled kompetenc v populaciji, ki bistveno vplivajo na zmožnost za soočanje z izzivi, ki jih prinašata globalizacija in demografske spremembe. Pregled bo mogoče primerjati na mednarodni ravni in tako zagotoviti primerjavo porazdelitve kompetenc v slovenski populaciji in drugih družbah. Informativni dan bo potekal v veliki dvorani v pritličju Ministrstva za šolstvo in šport, Masarykova 16, Ljubljana, in sicer v sredo, 12. decembra 2012, ob 11. uri.
Več »
Call for Proposals: "Transatlantic Civil society Dialogues EU-USA: Transatlantic Consumer Dialogue"
Evropska komisija je v okviru instrumenta za industrijsko razvite države (ICI) objavila javni razpis, namenjen spodbujanju civilnega dialoga in sodelovanja med nevladnimi organizacijami in interesnimi skupinami iz EU in ZDA, pri čemer je razpis tematsko osredotočen na področje čezatlantskega potrošniškega dialoga.
Več »
rounded
Cmepius je objavil prve datume delavnic za program Vseživljenjsko učenje
Datume delavnic, na katerih bodo bodočim prijaviteljem predstavili razpisno dokumentacijo in vas popeljali čez postopek prijave, najdete na njihovih spletnih straneh .
Razpis za soorganizacijo projektov mednarodnega prostovoljskega dela »Mednarodni tabori 2013«
Zavod Voluntariat je objavil razpis, katerega predmet so neprofitni programi prostovoljskega dela nevladnih in drugih neprofitnih organizacij s področij: 1. antifašizem, antirasizem, etnične manjšine, 2. solidarnost s tretjim svetom, globalno učenje, 3. mirovna vzgoja in človekove pravice, 4. pomoč duševno ali telesno prizadetim, 5. pomoč/delo z otroki, najstniki, ostarelimi, 6. okoljevarstvo, ekologija in kmetijstvo, 7. enakopravnost med spoloma, 8. pomoč socialno ogroženim družbenim skupinam, 9. umetnost, kultura, zgodovina, ohranjanje kulturne dediščine, 10. intencionalna skupnost, 11. drugo.
Več »
Razpis za izbor slovenske kandidature za Nagrado Sveta Evrope za krajino za leto 2012-2013
Ministrstvo za kmetijstvo in okolje razpisuje izbor slovenske kandidature za Nagrado Sveta Evrope za krajino za leto 2012-2013. Izbrano delo bo v letu 2013 kandidiralo med predlogi drugih držav članic EU za Nagrado Sveta Evrope za krajino. Nagrada je častno priznanje v obliki diplome projektu iz prakse, pobudi ali dejavnosti, ki prispevajo k promociji, varstvu, upravljanju in načrtovanju slovenskih krajin ter ozaveščanju javnosti o pomembnosti krajin za človekov razvoj.
Več »
Javni razpis za Ukrep 112 - Pomoč mladim prevzemnikom kmetij za leto 2012
Predmet javnega razpisa je enkratna finančna pomoč mladim prevzemnikom kmetij za prvi lastniški prevzem kmetije. Javni razpis je odprt do zaprtja javnega razpisa, ki se objavi na spletni strani MKO.
Več »
Razpisi za zbiranje predlogov v okviru večletnega delovnega programa 2012 za nepovratna sredstva na področju vseevropskega prometnega omrežja (TEN-T) za obdobje 2007-2013
Evropska komisija je objavila dva razpisa za zbiranje predlogov v okviru večletnih in letnih programov vseevropskega prometnega omrežja (TEN-T) za leto 2012. Na voljo je skupno 1,265 milijarde evrov za financiranje evropskih prometnih infrastrukturnih projektov v vseh državah članicah EU pri vseh vrstah prometa (zračnem, železniškem, cestnem in pomorskem prometu ter prometu po celinskih vodnih poteh) ter na področju logistike in inteligentnih prometnih sistemov.
Več »
The Echoing Green Fellowship: Start-up grants and technical assistance
Fundacija Echoing Green prične 4. decembra zbirati prijave na razpis za sredstva za vzpostavitev in začetno delovanje organizacij, ki se ukvarjajo s socialnim podjetništvom.
Več »
Izobraževanje »Obravnava v skupnosti: pravica in prakse dela«
Šentprima vabi na izobraževanje »Obravnava v skupnosti: pravica in prakse dela«, ki bo 19. 12. 2012 v Ljubljani. Na izobraževalnem dogodku bodo predstavili odgovore na to, kaj je skupnostna obravnava v praksi, kakšne so metode dela, ki jih moramo implementirati in kaj je skupnostna obravnava v resničnih okoliščinah, kot so intervencije v kriznih situacijah, kaj je nepretrgana podpora in zdravljenje na pacientovem domu ter argumente uporabnikov in svojcev, da zahtevajo sodobne in prilagojene obravnave v domačih okoljih. Kotizacija.
Več »
European Return Fund: Community Actions - Call for Proposals 2012
Generalni direktorat Evropske komisije za notranje zadeve (DG HOME) je objavil javni razpis za sofinanciranje projektov v okviru Evropskega sklada za vračanje 2008-2013 za leto 2012.
Več »
Zavod Voluntariat vabi mlade k sodelovanju v aktivnostih globalnega učenja
Zavod Voluntariat vabi mlade med 21. in 30. letom k sodelovanju v aktivnostih globalnega učenja z izkušnjo 3-mesečne prostovoljske prakse v Gani, Južnoafriški republiki in Indiji znotraj programa GLEN.
Več »
Delavnice za izpolnjevanje prijavnic za program Evropa za državljane
Zavod MOVIT, informacijska točka programa Evropa za državljane vas vabi na delavnice za izpolnjevanje prijavnic za program Evropa za državljane - Akcija 1, ukrepa 1.1 in 1.2: Srečanja prebivalcev pobratenih mest in Mreže pobratenih mest in Akcija 2.3: Podpora projektom, za katere dajo pobude organizacije civilne družbe.
Več »
Javni razpis za sofinanciranje lokalnih romskih radijskih oddaj v letu 2013
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje lokalnih romskih radijskih oddaj v letu 2013, ki podpirajo cilje javnega razpisa. Cilji javnega razpisa so spodbujanje priprave in predvajanja romskih oddaj v smeri: uravnoteženega prikazovanja romske tematike iz različnih zornih kotov; utrjevanja in ohranjanja narodne, jezikovne ter kulturne identitete Romov; vključevanja Romov v pripravo in predvajanje oddaj; vplivanja na večinsko prebivalstvo v smislu (večje) tolerantnosti do Romov in njihovih vrednot ter spodbujanje Romov k spoštovanju vrednot večinskega prebivalstva.
Več »
Delavnica: izpolnjevanje razpisne vloge V ŽIVO!
Za razpis: Zaposlovanje ranljivih skupin v kulturi
Objavljen je javni razpis za izbor razvojnih projektov za dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture. 'Osvojite' lahko do 180.000 EUR, pri čemer bo sofinanciranih 100 % upravičenih stroškov. Kako, izveste tudi na delavnici izpolnjevanja razpisne dokumentacije.
Dogodek je sestavljen iz dveh delov. Prvi bo namenjen predstavitvi javnega razpisa, vsebine razpisne dokumentacije ter postopka izpolnjevanja prijavnih obrazcev. V drugem, praktično naravnanem delu bodo udeleženci ob pomoči mentorice izpolnjevali razpisno dokumentacijo. Predavateljica bo udeležencem na voljo tako pri razvoju projektne ideje ter pri njenemu preoblikovanju v razpisni jezik kot tudi pri pripravi kakovostnega finančnega načrta.
POMEMBNO: NA VOLJO SO SAMO ŠE 3 PROSTA MESTA

Več o delavnici > ELEKTRONSKA PRIJAVA
DCI - Second call for proposals for local governance in the Lake Cocibolca - Nicaragua - 2013
Objavljen je javni razpis, katerega glavni cilj je krepitev okoljskega upravljanja z namenom spodbujanja družbeno ekonomskega razvoja na območju jezera Cocibolca.
Več »
footer-top
Objava prispevka
Z e-novicami vas redno seznanjamo z aktualnim dogajanjem v nevladnem sektorju doma in po svetu, z najnovejšimi informacijami s področja pridobivanja nepovratnih sredstev ter s ponudbo izobraževanj za nevladne organizacije.

Objavljamo tako napovednike dogodkov, ki jih organizirajo nevladne organizacije oziroma so zanje zanimivi, informacije o različnih pobudah, dokumentih, politikah, programih in ukrepih na nacionalni, EU in mednarodni ravni, kot tudi aktualne domače in EU razpise, javna naročila, natečaje in izobraževanja, ki so zanimiva za NVO.

V njih boste našli vedno nove vsebine, ki jih lahko sooblikujete tudi vi. Informacije o aktivnostih vaše organizacije lahko objavite prek spletne strani cNVOs.info , lahko pa nam jih posredujete tudi na novice@cnvos.si in z veseljem jih bomo objavili za vas.

Za vse informacije, pomoč in vprašanja smo na voljo na novice@cnvos.si , veseli pa bomo tudi vaših komentarjev, mnenj in predlogov za izboljšavo naših storitev.
Kontakt
CNVOS
Povšetova 37
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Tel.: (+386 1) 542 14 22
Faks: (+386 1) 542 14 24
e-mail: novice@cnvos.si
facebook
footer-top
To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na naše brezplačne e-novice. Če sporočil ne želite več prejemati, se lahko odjavite tukaj .
footer-top
Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
April 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 
14 15 16 17 18 19 20 
21 22 23 24 25 26 27 
28 29 30  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net