TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
ZA MLADE
05.12.2012, Ljubljana

A veš

Praznični zajtrk - nagrada BeKofe-ja in mreže L’MIT

Mesec december je mesec obdarovanja in tudi mi smo skupaj z BeKofejem pripravili slastno darilo za vas! In kdo ga dobi? Žrebali bomo med vsemi tistimi, ki ste že ali boste do 18. decembra oddali svojo misel Kaj me osreči?.

Varno spletno nakupovanje

Nakupovanje na spletu nam prihrani čas in gnetenje v množici drugih nakupovalcev. Imaš tudi ti namen v decembru za svoje najbližje kupiti darilce ali dva preko spleta? Morda rezervirati let ali hostel za novoletni izlet? Pa poznaš vsa tveganja in nevarnosti goljufij? Veš, kako se zaščiti in kaj preveriti na straneh, ki to omogočajo? Da decembrsko nakupovanje ne bo po nepotrebnem »predrago«, se pridruži predavanju “Varno spletno nakupovanje” v Info ŠKUC, 11. 12. 2012 ob 17. uri.

Brezplačna decembrska DJ delavnica

Se želiš naučiti osnov DJ-anja? Pridruži se brezplačni DJ delavnici v klubu Tiffany (AKC Metelkova mesto)

Comenius asistenti: informativni dan za študente pedagoških smeri

Študente pedagoških smeri vabljeni k udeležbi na informativno delavnico za sodelovanje v akciji Comenius Asistenti, ki vam omogoča, da opravite pedagoško prakso v izbrani šoli gostiteljici v tujini. Delavnica bo potekala v sredo, 12. 12. 2012 ob 10. uri.

Obisk Krke d.d.

Karierni center za študente naravoslovnih smeri organizira obisk Krke, ki bo 13. decembra. Rok prijave je 7. 12. 2012!

Zanimive anekdote iskalcev zaposlitve

Se je tudi vam zgodilo, da se pisanja življenjepisa niste lotili natančno in ste na razgovor za delo prišli nepripravljeni? Karierni center Univerze v Ljubljani je zbral anekdote o manjših in večjih zadregah, ki so se pripetili mladim iskalcem zaposlitve in nasvete, kako se le-tem izogniti.

Javni razpis pripravniških mest v šolah za leto 2013

Za opravljanje pripravništva s sklenjenim delovnim razmerjem lahko kandidirajo kandidati, ki na zadnji dan razpisnega roka izpolnjujejo vse z zakonom in drugimi predpisi določene izobrazbene pogoje za pripravnika v šoli ter iščejo prvo zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja, in so pridobili najmanj izobrazbo prve stopnje. Rok prijave je 11.12.2012!

Pripravništvo na TRIALOG-u

TRIALOG je objavil razpis za pripravništvo, vendar pa išče pripravnika v okviru programa EK Leonardo da Vinci (kandidata mora zato predlagati uradno registrirana pošiljajoča organizacija). Pričetek šestmesečnega pripravništva je načrtovan za februar 2013. Rok za prijavo je 10. 12. 2012.

Zdravje, šport

Poročilo o spremljanju virusa HIV in aidsa v Evropi v letu 2011

30. novembra 2012 (na predvečer svetovnega dneva boja proti aidsu) sta Evropski center za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC) in Svetovna zdravstvena organizacija izdala skupno poročilo o spremljanju virusa HIV in aidsa v Evropi v letu 2011.

Natečaji

Android tekmovanje

Android Competition je tekmovanje aplikacij, ki delujejo na Android platformi. Je super priložnost za mlade programerje, da si postavijo izziv ter presežejo meje svoje ustvarjalnostiin spretnosti. Predstavitev tekomvanja bo v petek, 7. 12. 2012 ob 11. uri na Fakulteti za elektrotehniko in na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

Vabilo sodelavcem k lutkovno plesnemu projektu Hi hi Haa

Vabljeni vsi tisti, ki vaz zanima plesni, lutkarski izraz ter imate veselje tudi do šivanja in izdelvanja lutk ter ste stari do 21 let.

LTV projekti

Zavod Voluntariat je objavil seznam aktualnih dolgoročnih LTV projektov, ki so namenjeni prostovoljcem starejšim od 21 let s predhodnimi izkušnjami s prostovoljnim delom oziroma prostovoljcem, ki so izredno moivirani za aktivno udejstvovanje na globalni ravni.

Zavod Voluntariat vabi mlade k sodelovanju v aktivnostih globalnega učenja

Zavod Voluntariat vabi mlade med 21. in 30. letom k sodelovanju v aktivnostih globalnega učenja z izkušnjo 3-mesečne prostovoljske prakse v Gani, Južnoafriški republiki in Indiji znotraj programa GLEN. Rok prijave je 10. 1. 2013!

Brezplačna decembrska DJ delavnica

Se želiš naučiti osnov DJ-anja? Pridruži se brezplačni DJ delavnici v klubu Tiffany (AKC Metelkova mesto)

Ustvarjalni ponedeljek: Smrečice

Na brezplačni delavnici Ustvarjalni pondeljek bodo v Info ŠKUC, 10. 11. 2012, z recikliranjem kartona izdelovali unikatne in praznične novoletne smrečice.

Varno spletno nakupovanje

Nakupovanje na spletu nam prihrani čas in gnetenje v množici drugih nakupovalcev. Imaš tudi ti namen v decembru za svoje najbližje kupiti darilce ali dva preko spleta? Morda rezervirati let ali hostel za novoletni izlet? Pa poznaš vsa tveganja in nevarnosti goljufij? Veš, kako se zaščiti in kaj preveriti na straneh, ki to omogočajo? Da decembrsko nakupovanje ne bo po nepotrebnem »predrago«, se pridruži predavanju “Varno spletno nakupovanje” v Info ŠKUC, 11. 12. 2012 ob 17. uri.

e-NAMIG > za mlade, 04. 12. 2012, št. M 46/12

Članice: Društvo ŠKUC - Info ŠKUC , CSD Moste Polje - Svetovalnica Fužine , DIC Legebitra, KUD Anarhiv , Mladinsko informacijski center , Združenje Drogart , MKL - Knjižnica Otona Župančiča,Zavod MISSS ,Zavod MOBIN - Ej!KArtica .

L'MIT podpirata MOL-Urad za mladino in Urad RS za mladino.

V kolikor ne želite prejemati naše e-pošte nam to sporočite na info.skuc@lmit.org .

Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
April 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 
14 15 16 17 18 19 20 
21 22 23 24 25 26 27 
28 29 30  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net