TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
RAZPISI IN PRILOŽNOSTI za NVO
06.05.2013, Slovenija

header

6. maj 2013
št. 17,18/13
title
Javni razpis za sofinanciranje informativno-komunikacijskih in izobraževalnih projektov nevladnih in humanitarnih organizacij v letu 2013
Urad Vlade RS za komuniciranje je objavil javni razpis za sofinanciranje informativno-komunikacijskih in izobraževalnih projektov nevladnih in humanitarnih organizacij v Sloveniji. Urad s tem razpisom vabi k prijavi projektov, ki bodo obravnavali:
- A: Evropsko leto državljanov
- B: Boj proti trgovini z ljudmi.
Več »
Javni razpis za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško v letih 2014-2015
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje medsebojnih obiskov slovenskih in hrvaških raziskovalcev, ki izvajajo skupne znanstvenoraziskovalne projekte v letih 2014-2015 na skupno dogovorjenih prednostnih področjih: biotehnologija in biomedicina, nanoznanosti in nanotehnologija, optimizacija procesov in materialov, informatika in telekomunikacije, ekologija in varstvo okolja energija in transport, družboslovje in humanistika.
Več »
HERKUL II: Razpis za zbiranje predlogov 2013 - Usposabljanje
Ta razpis se nanaša na dejavnosti v skladu s členom 1a(b) sklepa o programu Herkul II, ki zajemajo organizacijo usposabljanj, seminarjev in konferenc v podporo boju proti goljufijam, korupciji in drugim nezakonitim dejavnostim, ter razvoj in izvajanje politik preprečevanja in odkrivanja goljufij.
Več »
Razpis za zbiranje predlogov v okviru programa vseživljenjsko učenje - Izvajanje evropskih strateških ciljev pri izobraževanju in usposabljanju (ET 2020)
Splošni cilj razpisa za zbiranje predlogov je na podlagi strateškega okvira ET 2020 spodbujati evropsko politično sodelovanje in tako podpirati prizadevanja držav za izpolnjevanje ciljev strategije Evropa 2020, kot je navedeno v letnem pregledu rasti za leto 2013 in sporočilu o ponovnem razmisleku o izobraževanju.
Več »
Javni razpis za sofinanciranje izvajanja dejavnosti Slovenskih poslovnih klubov v tujini v letu 2013
Namen javnega razpisa je podpreti delovanje že delujočih slovenskih poslovnih klubov v tujini pri izvajanju aktivnosti, povezanih z internacionalizacijo slovenskega gospodarstva.
Več »
Javni razpis za izbiro izvajalca mediacij pri Mestni občini Ljubljana
Več »
Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje izobraževanja odraslih v Občini Ravne na Koroškem v letu 2013
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov drugih društev Občine Beltinci v letu 2013
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov turističnih društev v Občini Beltinci v letu 2013
Več »
Javni razpis o sofinanciranju programov na področju turizma v Občini Cankova v letu 2013
Več »
rounded
Program Shaping Europe poziva k prijavi
Shaping Europe - Civic Education in Action poziva k prijavi na program štipendiranja za strokovnjake iz srednje in jugovzhodne Evrope, ki delujejo v polju državljanske vzgoje. Rok za prijavo je 16. junij 2013!
Več »
Javni razpis PETROLURE/2013/R2 - Nepovratne finančne spodbude za izvedbo programov informiranja in ozaveščanja
Predmet javnega razpisa je podelitev nepovratnih finančnih spodbud za projekte, ki so usmerjeni v zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih na območju Republike Slovenije, če gre za izvedbo programov informiranja in ozaveščanja.
Več »
Javni razpis PETROLURE/2013/R1 - Nepovratne finančne spodbude za izvedbo energetskih pregledov
Predmet javnega razpisa je podelitev nepovratnih finančnih spodbud za projekte, ki so usmerjeni v zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih na območju Republike Slovenije, če gre za izvedbo energetskih pregledov.
Več »
Javni razpis iz naslova ukrepa 123 - Dodajanje vrednosti kmetijskim in gozdarskim proizvodom
Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev iz naslova ukrepa 123 Dodajanje vrednosti kmetijskim in gozdarskim proizvodom iz PRP 2007-2013 za izvedbo naložb v predelavo in trženje kmetijskih proizvodov, predelavo živilskih proizvodov, skupne naložbe (kmetijski in živilski proizvodi) ter prvo stopnjo predelave lesa, ki jih bodo izvedle gospodarske družbe, samostojni podjetniki, zadruge in zavodi.
Več »
Javni razpis za UKREP 112 - Pomoč mladim prevzemnikom kmetij za leto 2013
Predmet javnega razpisa je enkratna finančna pomoč mladim prevzemnikom kmetij za prvi lastniški prevzem kmetije.
Več »
Razpis za dodelitev državnih pomoči - skupinske izjeme za razvoj podeželja v Mestni občini Maribor za leto 2013
Več »
Razpis za dodelitev pomoči de minimis za razvoj podeželja v Mestni občini Maribor za leto 2013
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov na področju kmetijstva v Občini Trebnje v letu 2013
Več »
Javni razpis za sofinanciranje prireditev na področju kmetijstva v občini Brežice letu 2013
Več »
Information, consultation and participation of representatives of undertakings - Call for Proposals VP/2013/003
Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je objavil razpis za zbiranje predlogov v okviru postavke »obveščanje, posvetovanje in sodelovanje predstavnikov podjetij«. Ta proračunska vrstica je namenjena krepitvi nadnacionalnega sodelovanja med predstavniki delavcev in delodajalcev glede obveščanja, posvetovanja in sodelovanja v podjetjih.
Več »
Javni razpis II za sofinanciranje programov in/ali projektov v MOL za leto 2013: socialno varstvo in varovanje zdravja - Ljubljana - zdravo mesto
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Občini Beltinci
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov s področja socialnega varstva v Občini Trebnje za leto 2013
Več »
European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR): Country based support schemes (CBSS) - Kazakhstan
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, namenjen spodbujanju spoštovanja človekovih pravic v Kazahstanu, predvsem z zagotavljanjem boljšega in bolj sistematičnega dostopa do informacij in usposabljanj s področja človekovih pravic.
Več »
European Instrument for Democracy & Human Rights 2013 (EIDHR) - Country Based Support Scheme (CBSS) - Uganda
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi organizacij civilne družbe za učinkovitejše delovanje na naslednjih področjih: spodbujanje pravic žensk in deklet ter enakosti med spoloma; krepitev zaupanja v demokratični volilni proces. Aktivnosti se izvajajo v Ugandi.
Več »
European Instrument for Democracy & Human Rights 2013 (EIDHR) - Country Based Support Scheme (CBSS) for Montenegro
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi organizacij civilne družbe pri doseganje skupnih agend in grajenju konsenza o spornih političnih vprašanjih ter pri krepitvi politične udeležbe in zastopanosti v Črni gori.
Več »
Redni letni javni projektni razpis za sofinanciranje programskih vsebin medijev v letu 2013
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje ustvarjanja programskih vsebin: - tiskanih medijev; - radijskih programov; - televizijskih programov; - elektronskih publikacij. Z javnim razpisom se sofinancira ustvarjanje naslednjih programskih vsebin: - pri tiskanih medijih in elektronskih publikacijah: tematski članki, analize, reportaže, raziskovalno novinarski projekti, kritična refleksija umetnosti ter kulture in druge vsebine, primerne za objavo v tiskanih medijih in elektronskih publikacijah, in refleksija umetnosti in kulture ter književna ali gledališka dela, prirejena za elektronske publikacije; - pri radijskih in televizijskih programih: informativne, kulturno-umetniške, izobraževalne, znanstvene, otroške in mladinske, verske ter kulturno-zabavne oddaje, oddaje namenjene starostnikom in oddaje namenjene ljudem s posebnimi potrebami ter književna ali gledališka dela, prirejena za radijske ali televizijske programe.
Več »
Support for a pilot project for a European Platform for Festivals in the field of culture - Call for proposals EAC/S07/2013
Cilj tega pilotnega projekta je izkoristiti potencial festivalov, da bi maksimalno prispevali k različnim politikam EU, med drugim na področju inovacij, socialne vključenosti, izobraževanja in medkulturnega dialoga. Namen Evropske platforme za festivale je s promocijo prepoznavnosti edinstvenih evropskih vrednot okrepiti evropsko razsežnost festivalov in prek njih pritegniti večje število državljanov iz vse Evrope.
Več »
IPA: Strengthening Media Freedom - Serbia
V okviru instrumenta predpristopne pomoči IPA je objavljen javni razpis, namenjen spodbujanju svobode izražanja in neodvisnosti medijev ter izboljšanju kvalitete medijev v Srbiji.
Več »
Javni razpis za izbor kulturnih programov, ki jih bo v letu 2013 sofinancirala Mestna občina Maribor
Več »
Javni poziv za sofinanciranje vzdrževanja kulturnih objektov v Občini Ravne na Koroškem za leto 2013
Več »
Javni poziv za sofinanciranje programov in projektov na področju kulture v Občini Ravne na Koroškem za leto 2013
Več »
Javni razpis za sofinanciranje programov ljubiteljskih kulturnih društev iz sredstev proračuna Občine Tolmin v letu 2013
Več »
Javni razpis za izbor javnih kulturnih programov in kulturnih projektov, ki jih bo v letu 2013 sofinancirala Občina Trebnje
Več »
Javni razpis o sofinanciranju kulturnih programov in redne ljubiteljske kulturne dejavnosti v Občini Cankova v letu 2013
Več »
KulturKontakt Austria: Mednarodni rezidenčni program za leto 2014
KulturKontakt Austrija v sodelovanju z avstrijskim ministrstvom za šolstvo, kulturo in umetnost razpisuje 50 umetniških rezidenc na Dunaju za leto 2014. Razpis je starostno omejen na 35 let za področje likovne umetnosti, fotografije, oblikovanja, video in medijske umetnosti ter na 40 let za področja književnosti, literarnega prevajanja, kompozicije, sodobnega plesa in koreografije, kuratorstva in posredovalce kulture. Rok za prijavo je 31. maj 2013!
Več »
 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
April 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 
14 15 16 17 18 19 20 
21 22 23 24 25 26 27 
28 29 30  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net