TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
RAZPISI IN PRILOŽNOST​I za NVO
13.05.2013, Slovenija

header

13. maj 2013
št. 19/13
title
Supporting the enhancement and promotion of sustainable transnational thematic tourism products
Generalni direktorat Evropske komisije za podjetništvo in industrijo je objavil javni razpis, v okviru katerega bodo podprti projekti, namenjeni razvoju in krepitvi tematskih transnacionalnih turističnih produktov, razvoju turizma, mreženju organizacij s področja turizma, povezovanju turističnih in kreativnih malih in srednje velikih podjetij, ustvarjanju grozdov s področja tematskih transnacionalnih produktov in profiliranju trajnostnih čezmejnih turističnih produktov.
Več »
Razpis za zbiranje predlogov - EAC/S05/13 - Omrežje evropskih politik nacionalnih organizacij za pismenost
Cilj razpisa je podpreti ustanovitev skupnega omrežja evropskih politik, ki bi krepilo ozaveščenost, zbiralo in analiziralo informacije o politikah, izmenjavalo pristope politik, dobre prakse ter obetavne kampanje in pobude, usmerjene v spodbujanje pismenosti in zmanjšanje števila posameznikov s slabimi rezultati pri branju do leta 2020 v skladu z merilom uspešnosti ET 2020 iz strateškega okvira za sodelovanje v izobraževanju in usposabljanju.
Več »
Javni razpis za sofinanciranje delovanja turističnih društev v Mestni občini Slovenj Gradec za leto 2013
Več »
rounded
Razpis "T-lab SNOVALEC za uresničitev novih projektov v turizmu"
SPIRIT Slovenija, javna agencija in Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica v okviru projekta T-lab (Laboratorij turističnih priložnosti obmejnih regij Slovenije in Italije) razpisujeta poziv T-lab SNOVALEC za uresničitev novih projektov v turizmu. Rok za prijavo je 29. maj 2013!
Več »
Drug Prevention and Information - Action grants 2013
V okviru posebnega programa »Preprečevanje uporabe drog in obveščanje« je objavljen javni poziv za sofinanciranje transnacionalnih projektov.
Več »
EURES (European Employment Services) - Call for Proposals VP/2013/004
Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je objavil javni razpis, namenjen sofinanciranju aktivnosti mreže zavodov za zaposlovanje EURES.
Več »
ENPI: New Euro-Mediterranean initiative for Youth Employment Promotion - Mediterranean Region
Objavljen je javni razpis, katerega glavni cilj je spodbujanje zaposlovanja mladih s podporo mobilnosti mladih podjetnikov v mediteranskih državah.
Več »
Objavljeno povabilo k oddaji ponudb za izvedbo izobraževanja za izpit za zastopnike pravic oseb na področju duševnega zdravja
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo povabilo k oddaji ponudb za izvedbo izobraževanja za izpit za zastopnike pravic oseb na področju duševnega zdravja po Zakonu o duševnem zdravju. Izobraževanje bo predvidoma izvedeno v septembru 2013 in traja 100 ur, od tega bo 60 ur namenjenih teoretičnemu delu, 40 ur pa praktičnemu delu izobraževanja.
Več »
European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR) and Neighbourhood Civil Society Facility - Morocco
Objavljen je javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti organizacij civilne družbe za učinkovitejše delovanje na področju spremljanja in nadzora izvajanja zakonov s področja človekovih pravic, demokracije in dobrega upravljanja ter na področju spodbujanja reform pravosodja in spoštovanja pravic zapornikov. Aktivnosti se izvajajo v Maroku.
Več »
European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR) - Country Based Support Scheme - Solomon Islands in elections
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, katerega glavni cilj je zagotoviti lokalnim organizacijam civilne družbe podporo pri sodelovanju v volilnih procesih, pri čemer je poudarek na aktivnostih s področja spodbujanja enakosti med spoloma.
Več »
Strengthening the role of Jordanian civil society in promoting human rights and democratic reform - Jordan
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, namenjen sofinanciranju projektov na naslednjih prioritetnih področjih: preprečevanje mučenja in drugih oblik okrutnega, nečloveškega ali poniževalnega ravnanja ali kaznovanja; spodbujanje spoštovanja pravic otrok in izboljšanje razmer, v katerih živijo. Aktivnosti se izvajajo v Jordaniji.
Več »
ENPI: Egypt-Europe Cultural Cooperation 2013 - reinforcing capacities and cultural cooperation in Egypt
V okviru Evropskega instrumenta sosedstva in partnerstva (ENPI) je objavljen javni razpis, namenjen spodbujanju kulturnega sodelovanja v Egiptu. Cilji razpisa so: krepitev vloge in zmogljivosti kulturnih akterjev v Egiptu, spodbujanje in razvoj kulturnega sektorja na področju sodobne umetnosti, spodbujanje kulturne raznolikosti, zagotavljanje dostopa do kulture in spodbujanje uporabe kulture kot načina/orodja za doseganje trajnostnih družbenih sprememb na lokalni ravni.
Več »
KULTURA KOT 5. ELEMENT - javni razpis za sodelovanje na področju likovne umetnosti
Mladinski center Velenje v sodelovanju z KUD Koncentrat objavlja javni razpis za sodelovanje na področju likovne umetnosti na 16. festivalu mladih kultur Kunigunda 2013.
Več »
Kolaboracijski umetniški laboratorij eksperimentalne digitalne umetnosti
EEII '13 - Eksperimentalne elektronske intervencije vabijo k prijavi na petdnevne delavnice kolaboracijskih, eksperimentalnih in improvizacijskih praks v digitalni in novomedijski umetnosti. Potekale bodo od srede, 29. maja 2013, do nedelje, 2. junija 2013, v Čakovcu, Hrvaška. Moderator delavnic/e bo Kruno Jošt, magister novomedijske umetnosti. Rok za prijavo je 15. maj 2013!
Več »
Javni razpis za sofinanciranje projektov bilateralne mednarodne razvojne pomoči Slovenije državam v razvoju na področju regionalnega razvoja
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov bilateralne mednarodne razvojne pomoči Slovenije državam v razvoju na področju regionalnega razvoja v skladu z Resolucijo in na podlagi Zakona. Upravičeni so projekti v partnerskih državah, ki so bile z Resolucijo določene kot geografska prednostna področja za slovensko uradno razvojno pomoč, in sicer v Makedoniji, Črni gori, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Albaniji, na Kosovu, v Moldovi in Zelenortskih otokih.
Več »
Instrument for Stability: Support to in-country actors to prevent and respond to crisis in fragile and conflict-affected situations - Kyrgyzstan
V okviru Instrumenta za stabilnost je objavljen javni razpis, namenjen podpori iniciativam lokalnih akterjev za preprečevanje konfliktov in zagotavljanje miru v Kirgiški republiki. Razpis ima dve prioritetni področji: ženske, mir in varnost; mladi, mir in varnost.
Več »
Non-State Actors and Local Authorities in Development - Colombia
V okviru tematskega programa o nedržavnih akterjih in lokalnih oblasteh v razvojnem procesu je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti nevladnih akterjev (sklop 1) in lokalnih oblasti (sklop 2) za učinkovitejše delovanje na področju oblikovanja, implementacije in monitoringa strategij trajnostnega razvoja v Kolumbiji.
Več »
Non-State Actors and Local Authorities in Development Actions in partner Country Sudan
V okviru tematskega programa o nedržavnih akterjih in lokalnih oblasteh v razvojnem procesu je objavljen javni razpis, katerega glavni cilj je zmanjševanje revščine s spodbujanjem trajnostnega razvoja v Sudanu, vključno z doseganjem razvojnih ciljev tisočletja in drugih mednarodno dogovorjenih ciljev.
Več »
Direct Support to Micro Projects for Poverty Alleviation through improved delivery of social services and through the provision of complementary resources - Mauritius
Objavljen je javni razpis, namenjen sofinanciranju mikro projektov, ki prispevajo k zmanjševanju revščine ter zagotavljajo boljše in dostopnejše socialne storitve v Republiki Mauritius.
Več »
footer-top
Maj 2013
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Objava prispevka
Z e-novicami vas redno seznanjamo z aktualnim dogajanjem v nevladnem sektorju doma in po svetu, z najnovejšimi informacijami s področja pridobivanja nepovratnih sredstev ter s ponudbo izobraževanj za nevladne organizacije.

V njih boste našli vedno nove vsebine, ki jih lahko sooblikujete tudi vi. Informacije o aktivnostih vaše organizacije lahko objavite prek spletne strani cNVOs.info , lahko pa nam jih posredujete tudi na novice@cnvos.si in z veseljem jih bomo objavili za vas.

Za vse informacije, pomoč in vprašanja smo na voljo na novice@cnvos.si , veseli pa bomo tudi vaših komentarjev, mnenj in predlogov za izboljšavo naših storitev.
Kontakt
CNVOS
Povšetova 37
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Tel.: (+386 1) 542 14 22
Faks: (+386 1) 542 14 24
e-mail: novice@cnvos.si
facebook
Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Maj 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 
12 13 14 15 16 17 18 
19 20 21 22 23 24 25 
26 27 28 29 30 31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net